Spa i växjö bens

Spa i växjö bens 23 spahotell och resorter i Växjö. Stort utbud av ledigt boende och fantastiska priser på rum för spa och avkoppling i Växjö, Sverige. Läs recensionerna av  Saknas: bens. Vi erbjuder boende med frukost och fri tillgång till vår spaavdelning och våra instruktörsledda pass under utvalda dagar årets två första månader för endast. Njut av en spaweekend på ett spahotell i Växjö. Kom iväg tillsammans på en underbar helg. Boka något av våra erbjudanden direkt!Saknas: bens. Kontaktuppgifter till Minovera Spa AB Växjö, telefonnummer, adress, se information om alltraffictips.com: bens.

Verifierade recensioner från riktiga gäster.

Spa i växjö bens Vaxning - Armar 30 min 30 min ,00 kr. I paketet ingår en basturitual och ett besök i Solen, vårt solrum. Fyll i din verifieringskod: Skönt Spaa Visa mer Visa mindre. Svensk klassisk Massage behandlande 75 min 75 min ,00 kr Mer info. I behandlingen används inte några verktyg utan enbart händerna.

I behandlingen använder vi oss av en kombination av tryck och töjning som löser spänningar i muskulaturen, ökar blodcirukationen, sänker blodtrycket, ökar frisättningen av lugn-och ro-hormonet Oxytocin samt ger en skön avslappning.

Vi erbjuder boende med frukost och fri tillgång till vår spaavdelning och våra instruktörsledda pass under utvalda dagar årets två första månader för endast. 23 spahotell och resorter i Växjö. Stort utbud av ledigt boende och fantastiska priser på rum för spa och avkoppling i Växjö, Sverige. Läs recensionerna av  Saknas: bens. Njut av en spaweekend på ett spahotell i Växjö. Kom iväg tillsammans på en underbar helg.

Boka något av våra erbjudanden direkt!Saknas: bens.

Minovera Dagspa, Växjö, Norr – Bokadirekt

23 spahotell och resorter i Växjö. Stort utbud av ledigt boende och fantastiska priser på rum för spa och avkoppling i Växjö, Sverige. Läs recensionerna av  Saknas: bens. Observera att vi EJ är anslutna till bokadirekts egna presentkort! Vi säljer våra egna på salongen:) Välkomna in! Klarna.

Visa alla, Alma Jonsson, Bubbelbad &. Välkommen till oss på Beauty House mitt i Växjö city. Vi är en salong som alltid sätter dig som kund och dina behov i fokus, vi vill att du som kund ska kunna.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail